Groen Produceren

Als hofleverancier van de groen sector is het onze plicht de productie van uw producten zo in te richten dat de klimaat voetafdruk zo minimaal mogelijk is.

We zijn serieus over het milieu

Drukwerk is al jaren niet meer de vervuilende manier van communiceren zoals zeer veel mensen het nog steeds in hun gedachten hebben. Drukken is veel groener dan u denkt.

  • CO2 neutraal — Het feit dat we er zijn, dat we met elkaar iedere dag aan drukwerk werken in Ouderkerk aan de Amstel brengt een CO2 voetafdruk met zich mee. We hebben exact inzicht in de grootte hiervan en bieden u de mogelijkheid deze voor uw deel van de productie te compenseren.

  • FSC® papier — Doordat we gebruik maken van FSC® papier zijn de bossen die gekapt worden voor de productie van het papier duurzaam beheerde bossen.

  • Nieuwe materialen  — We ontwikkelen samen met onze leveranciers continue nieuwe producten die aan de vraag uit de markt volden. Met een scherp vizier op de milieuaspecten van onze producten hebben we een aantal vernieuwende materialen beschikbaar die als vervanger kunnen dienen voor een kunststof product.

  • Categorie K4 — De wasmiddelen die we gebruiken in onze drukpersen zijn uit de categorie K4. Nauwelijks vluchtige stoffen en dus niet slecht voor mens en milieu. De inkt die we gebruiken voor de verwerking op papier zijn op plantaardige basis.

  • Vervoer met EUR6 motoren  — De vervoersmiddelen die we gebruiken voor het transport zijn uitgerust met EUR6 dieselmotoren. Door gebruik te maken van AdBlue wordt de uitstoot verminderd.

  • LED  — De verlichting in ons bedrijf is geheel uitgevoerd in LED.

“Onze gehele stroomvoorziening is CO2 neutraal.”

Polderweg 22
Postbus 69
1190 AB Ouderkerk a/d Amstel