Diensten

Moderne consumenten zijn ingesteld op gemak en kopen bij voorkeur producten die zij gemakkelijk en snel kunnen vinden. Dagelijks bedenken en maken wij opvallende en onderscheidende verpakkingen waarmee de vindbaarheid van jouw producten in het schap, op websites of in catalogi wordt verbeterd.

Planning

Een productie van steeketiketten of een gehele campagne voor de introductie van een nieuw product. Terraprint heeft ruime ervaring en pakt het aan. Samen met onze partners van Aeroprint maakt Aeroprint een succes van uw idee,

Ontwikkelen

In onze fotostudio maken we foto’s van uw plant of ander product. Exact geschikt voor uw uiting. Uw website, etiket, verpakking of point of sale materiaal.

Ontwerp

Het bedenken en maken van de verpakking van uw groen product is een prachtig proces. We geven samen met u uitstraling aan uw idee, maken het concept tastbaar door een mockup of dummy. 

Fotografie

In onze eigen fotostudio fotograferen we uw product op originele en vooral functionele wijze. Maar ook het fotograferen van uw huidige producten, in onze studio of bij u op locatie,  voor promotie in een volgend seizoen is ons dagelijks werk. Zo beschikt u bij toekomstige promoties altijd over uw eigen, originele beeldmateriaal. 

Productie

We maken bij Terraprint alle producten zelf. Met een “in-huis” productie van zowel het drukken en afwerken, als opslag en logistiek zijn we buitengewoon flexibel. Tevens beschikt Terraprint samen met Aeroprint Digitaal over digitale productie machines voor kleine oplagen.

Warehousing

Geen ruimte meer in uw magazijn of wilt u een Just In Time levering van uw producten? Terraprint beschikt over een uitgebreid magazijn. Uw producten kunt u vervolgens telefonisch via uw vertrouwde contactpersoon of via een website uit voorraad bestellen. Wij verzorgen graag de opslag van uw materiaal en zorgen voor de logistieke afhandeling.

Rondom de plant

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van producten die in, om en rond de plant gebruikt kunnen worden. Denk aan bijvoorbeeld steeketiketten, hanglabels en potcovers.

Promotie

Naast de producten ondersteunen wij onze klanten ook met druk- en digitaal werk om de deze in de markt te zetten. U kunt denken aan posters, banners, flyers, etc.

Polderweg 22
Postbus 69
1190 AB Ouderkerk a/d Amstel