Promotie

Hieronder een greep uit de promotionele producten die Terraprint voor u kan verzorgen. Als u hierover meer wilt weten neem dan contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies!

Tafel- of plantenkar banners

In het tuincentrum ziet u vaak de mooiste bedrukkingen op de rand van een tafel planten. Prachtige tuin afbeeldingen zodat de toepassing van de planten te zien is. Of mooie close-up foto’s, indien de planten op de verkoop tafel nog niet in bloei staan. Wij drukken deze banners in alle gewenst maten op vinyl, zodat ze lang mee gaan en tegen vocht bestendig zijn.

Posters, aanplakbiljetten en affiches

Al dan niet gelamineerd – op verschillende formaten – voor binnen of buiten – produceren wij posters. Ideaal om uw product in het zonnetje te zetten of een event aan te kondigen. We hebben kennis wat het papier doet in een bepaalde omgeving. En als u dit wenst doen wij ook de vormgeving en afwerking zodat u zich kan bezighouden met de producten zelf.

Flyers, Folders, visitekaartjes

Uiteraard hebben we een oplossing voor de huisstijl-items zoals visitekaartjes en briefpapier maar ook voor flyers, folders, stickers, maar ook brochures etc. Qua vormgeving en materiaalkeuze bent u ook aan het juiste adres. Daar weten we alles van.

Large prints

Voor op de achterwand van een stand, bedrukte borden of banners in een bloemenhal…, wij weten wat werkt, maar ook wat niet werkt. We denken graag met u mee over vormgeving, productie en/of materiaalkeuze.

Roll-up banners

Als er één product is wat flexibel is en een uitnodiging is om kennis te maken met uw product. Makkelijk inklapbaar en te verplaatsen in winkel of bij uw stand.

Overig promotiemateriaal

Vindt u in dit overzicht niet wat u zoekt? Informeer naar de mogelijkheden; de kans is groot dat wij toch iets voor u kunnen betekenen!

Rondom de plant

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van producten die in, om en rond de plant gebruikt kunnen worden. Denk aan bijvoorbeeld steeketiketten, hanglabels en potcovers.

Diensten

De productie van uw producten gebeurt voor het overgrote deel binnen ons bedrijf. Dat is onze kracht: het totaal product en met één contact voor u die alles regelt.

Polderweg 22
Postbus 69
1190 AB Ouderkerk a/d Amstel